Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Anti slip coating voor de werkveiligheid

Anti slip coating

Gladde of natte hardhouten vloerdelen leveren vaak gevaarlijke situaties op. Wanneer u altijd veilig over uw terras, brug of vlonder wilt lopen dan kunt u bij Staandwerk terecht voor een anti slip coating.

Anti slip coating

Een ongeval zit in een klein hoekje en kan zo gebeurd zijn. Eenvoudig uitglijden kan grote gevolgen hebben. Al deze problemen zijn voor weinig geld gemakkelijk op te lossen door middel van het aanbrengen van de anti slip producten van Staandwerk.

Anti slip coating producten

Wat een onschuldige valpartij lijkt kan uitgroeien tot een omvangrijk probleem. Op gladde vloeren en in natte ruimtes lopen uw medewerkers en gasten het risico uit te glijden met alle kwalijke gevolgen van dien. Wij hebben hier zeer effectieve producten voor. Anti slip coating is de oplossing voor het creƫren van antislip hardhouten vloerdelen. De anti slip coating is duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast is hij zeer eenvoudig in onderhoud.

Antisliptape assortiment

De antisliptape is verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • Schurende structuur
  • Niet-schurende structuur
  • Vervormbare aluminium rugzijde
  • Kunststof antislipmateriaal

Voor veiligheidstoepassingen zijn geblokte en fotoluminescerende tapes beschikbaar en voor natte ruimtes en een voedselveilige omgeving leveren wij Aquasafe producten. De keuze is afhankelijk van de omstandigheden waarin het materiaal wordt toegepast. Alle rollen worden in het zwart geleverd en zijn standaard 18,3 meter lang. Tekens of voetjes en dergelijke zijn in vrijwel iedere vorm en afmeting op aanvraag leverbaar. De anti slip coating met niet-schurende structuur is speciaal ontwikkeld voor een natte omgeving, dus voor gebruik in wasruimtes, zwembaden en boten. Het kunststof antislipmateriaal met een opengewerkte structuur is vooral geschikt onder matten en producten.

 

 

Anti slip coating van Pro(t)Action Products

De anti slip coating en tapes van Pro(t)Action Products zijn toe te passen als vloerafwerking in diverse ruimtes. Deze coating en tape is duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Op sommige plaatsen zijn gladde vloeren gevaarlijk, waardoor een anti slip coating of tape een zeer gewenste oplossing is. Qua onderhoud is het bovendien gemakkelijk bij te houden. Wilt u meer weten over onze anti slip coating of tapes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.