Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Werk met een stahulp voor een goede werkhouding

Stahulp

Met een stahulp kunt u zittend en staand werken gemakkelijk afwisselen. Bovendien kan het de perfecte ondersteuning zijn om uw benen en rug te ontlasten. Een langdurige statische houding leidt uiteindelijk tot rug-, nek- en schouderklachten. Dit kan zelfs resulteren in ziekteverzuim. Om dit te voorkomen is een goede en gezonde zithouding en de juiste stahulp van groot belang. Een goede stahulp zal het lichaam ergonomisch ondersteunen waar dat nodig is.

Stahulp

Sommige werkplekken en werkzaamheden lenen zich niet goed voor een normale stoel. Staand en zittend werk wordt frequent afgewisseld of er is simpelweg te weinig beenruimte. Met een stahulp ontstaat dan een gezonde en ontspannen rughouding. Onze stahulpen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Stahulp op maat

Wij stellen voor u graag een stahulp op maat samen. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden en uw persoonlijke voorkeur. Op elk onderdeel is variatie mogelijk en in principe is elke mix van componenten leverbaar.

Stahulp voordelen

Werken met een stahulp heeft meerdere voordelen:

  • Comfortabel werken
  • Goed in balans zitten door de ergonomisch gevormde zitting
  • De zitting eenvoudig in hoogte verstellen

Een stabiele stahulp heeft heel veel instelmogelijkheden. Zowel de hoogte als de zithoek zijn traploos aan te passen. Het zadel is gemaakt van zacht polyurethaan en biedt ook in een warme omgeving uitermate veel comfort. Onze stahulpen zijn ook leverbaar in een ESD uitvoering.

Stahulp van Staandwerk

Wanneer u veel afwisselend staand en zittend werk verricht kan u af en toe wel een extra steuntje gebruiken. Wij bieden dan de uitkomst met onze stahulp. Het is ook ideaal op werkplekken waar weinig of geen beenruimte is. Om prettig en gezond te werken moet uw stahulp afgesteld zijn op de juiste werkhoogte. Het is niet goed voor u om urenlang stil te zitten, maar ook niet om lang te staan. Beweging en afwisselingen zijn hierin echt noodzakelijk. Een stahulp is de ideale zitoplossing voor werkplekken waar beenruimte ontbreekt of een groot bereik noodzakelijk is. Bij werkzaamheden met veel afwisselingen in staan en zitten is een kruk een goede oplossing.

Neem contact op voor een stahulp

Met een stahulp worden de lage rug en de benen ontlast. Het lichaam wordt goed ondersteund en daarmee kan overbelasting worden voorkomen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze stahulpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.