Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Vloerbelijning voor op de werkvloer

Vloerbelijning

Door middel van vloerbelijning verandert uw werkvloer snel in een overzichtelijke en veilige omgeving. Hiermee deelt u gemakkelijk uw magazijn of productieruimte naar uw eigen wens of conform uw kwaliteitssysteem in. De activiteiten worden gescheiden van rijbanen en opslagplaatsen van productieruimten. Dit resulteert in zowel een veilige als efficiënte werkomgeving.

Vloerbelijning

De markeringstape van Durastripe is het gemakkelijkste, snelste en voordeligste markeringssysteem voor industriële vloeren. De combinatie van een lange levensduur en het uitgebreide aanbod van maten maakt Durastripe tot het enige complete belijningssysteem op de markt.

Voordelen Durastripe vloerbelijning

  • Makkelijk aan te brengen
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te wijzigen
  • Alle type ondergronden
  • Geen droogtijd

Deze tapes in breedtes van 5 tot 90 centimeter zijn verkrijgbaar in verschillende toplagen en structuren. Ze zijn inzetbaar in allerlei kwaliteitssystemen en antisliptoepassingen. U heeft keuze uit diverse kleuren in uni en gestreept. Het assortiment wordt compleet gemaakt met een uitgebreid programma vloerpictogrammen. Deze hebben een maximale grootte van 80 centimeter.

Vloerbelijning en signalering

De vloerbelijning van Durastripe is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten waarbij de keuze vooral wordt bepaald door de mate van belasting en de verwijderbaarheid. Het gebruik van deze tape heeft een aantal voordelen ten opzichte van verven. Ten eerste is het gemakkelijk te monteren en bevat het geen geur of giftige stoffen. Het is direct in gebruik te nemen en wij geven u twee jaar garantie. De tape is verkrijgbaar in 11 standaard kleuren en wij bieden u een uitgebreid assortiment aan pictogrammen, cijfers, letters en tekens. Tenslotte is het zeer eenvoudig te verwijderen bij lay-out aanpassingen.

Antislipproducten

Wij bieden een breed assortiment materialen voor toepassing op de werkvloer. Naast producten voor vloermarkering bieden we tevens diverse oplossingen voor signalering. Naast alleen markering en signalering leveren wij een compleet assortiment antislipproducten voor toepassing op uw vloer. Al deze producten zijn voorzien van een antislip laag, zijn zelfklevend en kunnen bovendien zelf worden aangebracht. Wij voorzien u graag van de juiste aanbrenginstructies en voor de juiste keuze is het mogelijk om elk product te testen in uw eigen werkomstandigheden.

 

 

Vloerbelijning bestellen

In een dynamisch magazijn is geen dag hetzelfde. Met een vloerbelijning laat u het magazijn zo efficiënt en veilig mogelijk functioneren. Het doel is dan meestal ook de signalering en veiligheid. Bent u benieuwd naar de werking van onze vloerbelijning of heeft u wellicht nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op.