Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Werktafels

Werktafels

ConSet TRAPLOOS VERSTELBARE WERKTAFELS

Een goede werkhoogte is bepalend voor de juiste houding en het voorkomen van fysieke klachten. We kunnen de juiste werkhoogte realiseren door de persoon op de goede hoogte te brengen (ErgoStep) of door het werkstuk in hoogte te laten variëren. Dit laatste kunnen we bereiken met een traploos in hoogte verstelbare werktafel.

Onze oplossing is de traploos in hoogte verstelbare werktafel van ConSet, Scandinavische degelijkheid en functionaliteit. Verkrijgbaar in een onderstelbreedte die varieert in 116, 156 of 196 cm, in een hoekopstelling, met 1, 2 of 3 kolommen. Het onderstel kan compleet worden gemaakt als bureau of werktafel door middel van diverse bladmogelijkheden. Oersterk laminaat of fraai fineer in beuken, eiken, zwart of wit, met of zonder “wing” en eventueel voorzien van praktische openingen t.b.v. kabeldoorvoering.

D.m.v. een sterke, geruisarme elektromotor in hoogte verstelbaar van 66 tot maximaal 119 cm en belastbaar met een maximaal gewicht van 80 of 150 kg.

De onderstellen zijn leverbaar in:  Zilver (RAL 9006), Zwart (RAL 9004) en Wit (RAL 9016), de werkbladen in: Esdoorn, Beuken en Eiken (melamine of fineer) en bovendien in Zwart (RAL 9005) en Wit (RAL 9003).

Een complete elektrisch instelbare werktafel met beuken fineer werkblad van 100x80cm is reeds leverbaar voor € 549,- (excl. BTW). Informeer naar onze mogelijkheden!

 

AFWISSELEND STAAN EN ZITTEN

Veel rugklachten worden veroorzaakt door veel te lang in eenzelfde, vaak verkeerde, houding werkzaamheden verrichten. De laatste ontwikkelingen op ergonomisch gebied laten zien dat juist de afwisseling van staand en zittend werk veel klachten voorkomen of beperken. 2 uur staan afgewisseld door 2 uur zitten zijn voor velen een weldaad. Probleemloos kan dit worden gerealiseerd met onze werktafels.

TESTEN…?

De ConSet werktafels kunnen zonder enige verplichting worden getest in de eigen werksituatie. Neem de proef op de som en…STA OP COMFORT (vraag wel eerst naar de voorwaarden). Wij bieden de mogelijkheid van een vrijblijvende test aan gedurende 14 dagen. Hierna halen wij zonder enige verplichting de tafel weer bij u op en kunt u zelf beslissen of de toepassing iets aan uw werkomstandigheden heeft toegevoegd. Overigens geldt dit aanbod voor alle producten uit ons assortiment ergonomische artikelen, dus ook voor de Ergomatten, stahulp, stoelen etc.