Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Een werkstoel in diverse uitvoeringen

Werkstoel

Wij leveren een aantal specifieke producten voor de industriële werkplek zoals een goede werkstoel. Deze werkstoelen zijn zeer geschikt voor een industriële toepassing. Ze zijn robuust, sterk en comfortabel en u heeft er vijf jaar garantie op. Het is mogelijk om deze stoelen op maat te laten maken door de verschillende onderdelen die in diverse uitvoeringen leverbaar zijn. Onze werkstoelen zijn bovendien in een ESD uitvoering verkrijgbaar.

Werkstoel

In ons assortiment vindt u twee verschillende soorten werkstoelen:

  • ErgoPerfect 1500S
  • ErgoPerfect 2000S en ESD

ErgoPerfect 1500S

De ErgoPerfect 1500S is een ijzersterke stoel met instelmogelijkheden voor de rughoogte, zithoogte, zitdiepte en neig. Het mechanisme is aluminium en de zitting en de rug zijn gemaakt van polyurethaan, wat erg comfortabel en zacht is. Een degelijke aluminium kruisvoet met voetjes maakt deze werkstoel helemaal compleet. Als opties zijn er meerdere soorten wielen leverbaar en een gepolijst aluminium trompetvoet. Bovendien kan de stoel worden voorzien van een voetensteun of voetenring en armleuningen.

ErgoPerfect 2000S en ESD

Dit is het premium model van onze werkstoelen. Alle onderdelen zijn in te stellen op de specificaties van u als gebruiker. De verschillende onderdelen zijn in te stellen naar lengte en gewicht. Daarnaast is de stoel uit te rusten met vele opties. Hij is verkrijgbaar in ESD uitvoering, met of zonder wielen, voetensteun of voetenring. Bovendien zijn er meerdere keuzes voor de armleuningen. Deze werkstoel is geschikt voor de gebruiker die de stoel intensief gebruikt.

Optimaal werken met een werkstoel

Onze werkstoelen zijn zo ontwikkeld dat u er lang probleemloos en pijnloos op kunt zitten. Niet iedereen is gebaat bij dezelfde werkstoel, want werkplekken, werkhoudingen en mensen verschillen. Wij leveren voor u een kwaliteitsstoel op maat. Een goede werkstoel moet perfect bij uw werkomgeving passen. Elk type activiteit heeft zo zijn eigen specifieke eisen. Daarom wordt een goede kantoorstoel ontworpen om de arbeidsomstandigheden in kantoren en industriële omgevingen optimaal te maken. Onze werkstoelen slagen erin om maximale bewegingsvrijheid en aanpassingsvermogen te combineren met degelijke stevigheid.

Werkstoel van Staandwerk

Onze werkstoelen zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Wilt u meer weten over onze standaard uitvoeringen of wilt u een werkstoel op maat laten maken? Neem dan gerust eens contact met ons op.