Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Assortiment en toepassing DuraStripe

Assortiment en toepassing DuraStripe

DURASTRIPE SUPREME V

Deze vloertape met PVC toplaag van 0,9 mm dik met een lijm op rubberbasis. De tape is op velerlei gebied toepasbaar. Een extra voordeel is dat deze vloermarkeringstape wordt geleverd met schuine kanten om beschadiging te voorkomen. De tape is leverbaar in 7 verschillende kleuren en in 4 kleuren Hazard. In breedte zijn de rollen verkrijgbaar van 5 cm tot maximaal 86 cm.

DURASTRIPE X-TREME

De “zwaar-werk” DuraStripe is ontwikkeld voor ruimtes waar veel met zwaar materieel gewerkt wordt (vorkheftrucks e.d.). DuraStripe X-Treme heeft een PVC toplaag van 0,5 mm dik met een speciale coating waardoor deze makkelijk te reinigen is. Door zijn gladde bovenkant is deze lijn ook beter bestand tegen het draaien van voertuigen op de lijn. Ook hier zorgen de schuine zijkanten er weer voor minder kans opt  beschadigingen aan de DuraStripe, waardoor deze dus veel langer zal meegaan. De lijmlaag heeft net als de Supreme V een rubberbasis. De rollen zijn verkrijgbaar in 11 kleuren en een breedte van 5 – 7,5 en 10 cm.

DURASTRIPE MEAN LEAN

De beste en meest voordelige oplossing voor belijning op plaatsen waar lichte werkzaamheden worden verricht en waar niet met zwaar materieel zoals heftrucks wordt gewerkt. De tape heeft een dunne, gladde toplaag van PVC met een dikte van 0,3 mm. De lijm is evenals de Supreme V en X-Treme gemaakt op rubberbasis. De rolbreedte is 5 – 7,5 of 10 cm.

DURASTRIPE MULTIFLEX 

De eerste generatie DuraStripe is een standaard belijnings product in de hedendaagse markt. DuraStripe Multiflex heeft een PVC toplaag van 1 mm dik met een lijmlaag op acrylbasis. De tape is toepasbaar in ruimtes met licht tot normaal heftruck verkeer en is betrekkelijk eenvoudig te verwijderen. De tape is verkrijgbaar in 5 – 7,5 en 10 cm brede rollen.

DURASTRIPE HAZARD

De “WAARSCHUWINGSTAPE” van DuraStripe heeft een toplaag van PVC met een dikte van 0,8 of 0,9 mm en een lijmlaag op acrylbasis. Verkrijgbaar in diverse kleurpatronen (zwart/geel, zwart/wit, rood/wit, groen/geel en groen/wit).

De tape is verkrijgbaar in een breedte vanaf 5 cm tot maximaal 85 cm. De leverbare rollengte bedraagt in Supreme V: 15, 30 en 120 meter. In Lean: 30 en 60 meter.

DURASTRIPE COLDSTORAGE

Geschikt voor toepassing in een koude en natte omgeving zoals:

  • Koelcellen
  • Geconditioneerde ruimtes

DuraStripe ColdStorage combineert een ijzersterke toplaag met een zeer agressieve lijmlaag om in omgevingen tot onder 0°C een optimale prestatie te leveren.
De toplaag, dezelfde als van het type DuraStripe X-Treme, is ontworpen voor een omgeving waarin heftrucks e.d. rijden en draaien op de belijning . De tape is voorzien van schuine zijkanten en verkrijgbaar in de kleuren geel, rood, groen, oranje, blauw, zwart, wit en Hazard.  De breedte is 5 of 10 cm.

De droogtijd van de DuraStripe Coldstorage is afhankelijk van de temperatuur waarbij de lijn wordt aangebracht, de ideale temperatuur is 5°C. Wanneer nodig kan de tape aangebracht worden tot 0°C. Houd bij lage temperaturen rekening met een langere droog tijd van de lijm!

DURASTRIPE INLINE PRINTING

DuraStripe met een PVC toplaag van 0,9 mm dik waarop teksten en afbeeldingen full colour kunnen worden geprint. Ook is het mogelijk barcodes te vermelden. De print wordt afgedekt met een transparante slijtvaste toplaag. Een ideale mogelijkheid voor combinaties van belijning en mededelingen, reclameboodschappen, aanwijzingen e.d. De lijmlaag is gemaakt op rubberbasis. De tape is verkrijgbaar in de basiskleuren geel, wit en rood en in de breedte 5 – 7,5 en 10 cm. De rollengte is 15 of 30 meter.

DURASTRIPE GLOW

DuraStripe glow is een samengestelde tape van 10 cm breed. De basis is de Supreme V in de kleuren geel, rood of wit. Op deze tape is een fotoluminescerende lijn aangebracht van 0,6 of 2,5 cm breed. Over het geheel gaat een transparante  en slijtvaste toplaag. De rollen hebben een lengte van 15 meter.

Het is mogelijk in het “glow” deel, onder de transparante, slijtvaste toplaag een eigen tekst te printen. Tevens zijn voetjes in dezelfde uitvoering leverbaar om het voetpad of de looprichting aan te duiden.

DuraStripe Toepassingen

Omstandigheden Supreme      X-Treme      Lean Multiflex
Nieuwbouw/gladde vloeren Excellent Excellent Superieur Superieur
Poreuze vloeren Superieur Superieur Matig Matig
Oude vervuilde vloeren Superieur Superieur Goed Goed
Ongelijke of tegelvloeren Superieur Excellent Matig Goed
Beschikbaar in 5S Ja Ja Ja Ja
Beschikbare kleur/eigen kleur 7 / Ja 11 / Ja 7 / Nee 7 / nee
 Specificaties             (Engelstalig spec.sheet)
Standaard maat in cm 5 – 86 5 – 7,5 – 10 5 – 86 5 – 7,5 – 10
Afgeschuinde rand Ja Nee
Nee Ja
Rollengte in m 30, 60, 120
30, 60, 120
30, 60
30
Dikte in mm 0,9 0,75 0,8 1,00
Hardheid Shore A 95 98 95 85

 

Prijzen DuraStripe vloertapes

De prijzen zijn vermeld exclusief BTW en verzend/handlingkosten. Voor een exacte prijsbepaling maken wij graag een scherpe aanbieding! Durastripe Prijslijst 2018 NL

Het resultaat…