Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Stahulpen en Werkstoelen

Stahulpen en Werkstoelen

Een beperkt aantal stoelen, maar wel precies geschikt voor een industriele toepassing. Robuust, sterk en comfortabel met maar liefst 5 jaar garantie. De stoelen zijn ‘op maat’ te maken door de verschillende onderdelen die in meerdere uitvoeringen leverbaar zijn. Zowel de stahulp als de werkstoel zijn ook in ESD uitvoering leverbaar.

Stahulpen

Stahulpen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van de werkzaamheden en persoonlijke voorkeur is een stahulp op maat samen te stellen. Op elk onderdeel is variatie mogelijk.

 

Onderstaand zijn voorbeelden gegeven met bijbehorende prijs. In principe is elke mix van componenten leverbaar. Zo is er te kiezen uit 3 verschillende zittingen, verschillende hoogten in de gaslift en 3 typen voeten.

 

Stahulp SH118G

Gladde zitting met gaslift t.b.v. werkhoogte van 600-850 mm en aluminium 5-teens voet.

Prijs € 192,-  **

 

 

 

 

Stahulp SH218TA

Voorzien van zitting met rugleuning, gaslift t.b.v. werkhoogte van 600 – 850 mm en aluminium ronde voet (Ø 440 mm).

Prijs € 227,-  **

 

 

 

De zit/stasteun SH318G-ESD en Standaard.

Een stabiele stahulp met heel veel instelmogelijkheden. Zowel de hoogte als de zithoek zijn traploos aan te passen. Het zadel is gemaakt van zacht polyurethaan en biedt, ook in een warme omgeving, uitermate veel comfort. De SH318G is leverbaar in de standaard en in ESD uitvoering

Prijs SH318G : € 216,- **         SH318G-ESD : € 244,- **

De standaard uitvoering is gebaseerd op een zithoogte van ca 600-850 mm. De 5-teens basis is gemaakt van gepolijst aluminium. Alle onderdelen zijn los leverbaar.

 

Opties (meerprijs)

De gascylinder is, behalve in de standaardhoogte, in 2 verschillende hoogtes te bestellen; t.b.v. een werkhoogte van 46-63 cm, van 52-78 cm.

 

Zadelkruk HOP616R en 616R-ESD 

Degelijke zadelkruk. Polyurethaan zadel met instelmogelijkheden voor de zithoogte (450-645mm) en de neig (hoek) van de zitting. De kruk is voorzien van een hoogglans aluminium voetkruis met 4 kunststof wielen.

De zadelkruk is ook in ESD-uitvoering leverbaar.

Prijs HOP616R € 210,- **       616R-ESD € 253,- ** 

 

Kruk HOP236G 

 

Stevige kruk met geschuimd kunststof zitting. leverbaar met (meerprijs € 7,-) of zonder wielen. De zithoogte is instelbaar van 450 – 650mm. De kruk heeft een degelijke aluminium kruisvoet.

Prijs HOP236G € 145,- **     

 

 

 

 

Kruk HOP356R-bu

Ergonomische kruk voorzien van rugleuning en zitting met afgeschuinde zijden. De kruk heeft diverse instelmogelijkheden: de zitting is in hoogte verstelbaar van 450-650mm, de rugleuning is in hoogte en in diepte instelbaar. De kruk wordt geleverd met een aluminium kruisvoet en is voorzien van wielen. Ook leverbaar met voetjes (minderprijs € 7,-). Kleuren: zwart – blauw – groen – rood.

Prijs HOP356R € 313,- **       HOP356R-ESD € 380,- ** 

 

 

Werkstoelen

ws-p316g

De WS P336G

Een probleemloze ijzersterke stoel met basis instelmogelijkheden voor rughoogte en zithoogte (ca. 460-645mm).

De zitting heeft een stalen mechanisme en is net als de rug gemaakt van comfortabel zacht polyurethaan met houtkern. Een degelijke aluminium kruisvoet met voetjes maakt het geheel compleet.

Prijs: € 364,- **

Opties (meerprijs)

Als opties zijn diverse soorten wielen leverbaar, trompetvoet in zwart staal, gepolijst aluminium en verchroomd staal. De grootte van de trompetvoet wordt bepaald door de maximum hoogte van de stoel. De optimale zithoogte, afhankelijk van het type steun of stoel minimaal ca. 350mm tot maximaal ca. 850mm,  kan worden bereikt door middel van oerdegelijke gasveren met verschillende maximale hoogte. Ook kan de stoel worden voorzien van voetensteun of voetenring en diverse typen armleuningen, al dan niet instelbaar. Neem voor een optimale combinatie contact op met onze afdeling verkoop.

** Alle prijzen zijn vermeld exclusief BTW en verzendkosten

p338gal3ah3De WS P338G/AL3/AH3

Het premium model van onze werkstoelen. Alle onderdelen zijn in te stellen op de specificaties van de gebruiker.

De werkstoel P338G/AL3/AH3 is als volgt opgebouwd:

  • Rugleuning: polyurethaan bolletjesprofiel, hoogte 47 cm, kleur zwart
  • Zitting: polyurethaan bolletjesprofiel, breedte 50cm, kleur zwart
  • Instelmechanisme: staal met kunststof hendels
  • Synchroonmechaniek: rugleuning en zitting kantelen ten opzichte van elkaar in een verhouding 2:1
  • Zithoogte: ca. 570 – 820 mm, traploos instelbaar
  • Voet: kruisvorm in gepolijst aluminium voorzien van glij-voetjes
  • Kunststof armleuningen, hoogte instelbaar 70mm, kleur zwart
  • Voetenring: traploos in hoogte verstelbaar, Ø 500 m

Kortom, een stoel voor intensief gebruik door de veeleisende gebruiker.       Prijs: € 584,-  **

De WS ws-p516ts620P537TS620

Deze werkstoel heeft een rugleuning en zitting gemaakt van comfortabel e hygiënisch zwart polyurethaan met houtkern. Beide delen zijn voorzien van een vlak noppenprofiel.

Het instelmechanisme is vervaardigd uit degelijk staal met instelmogelijkheden voor de hoogte, de hoek en de druk van de rugleuning. Ook de hoek (neig) en de hoogte (ca. 520-780 mm) van de zitting is traploos in te stellen op de gewenste stand.

De stoel rust op een zeer stabiele trompetvoet van verchroomd staal met een diameter van 620mm

Prijs: € 385,- **

Dit type stoel is ook verkrijgbaar in ESD-uitvoering. Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact op met onze afdeling verkoop.