Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Werkplekinrichting

Werkplekinrichting

Wij leveren een beperkt aantal specifieke producten voor de industriële werkplek. Een echt goede industriestoel of een stahulp. Als het werkstuk of de werkplek niet op de juiste hoogte is, dan leveren wij graag een oplossing door de werkhoogte van de medewerker aan te passen met een Ergostep, een ‘verhoging’ die mobiel en variabel instelbaar is en toch voldoende robuust om in een fabrieksomgeving toe te passen.

 

 

Ten behoeve van mensen die staand werk verrichten of hun werk lopend binnen een beperkte ruimte uitvoeren, leveren wij een uitgebreid assortiment Ergonomische matten. Natuurlijk is het is aan te bevelen het staan regelmatig af te wisselen met zitten. Als dat mogelijk is, is een goede werkstoel voorwaarde voor een gezonde houding. In veel gevallen lukt dit echter niet omdat het proces of de werkhouding deze afwisseling onmogelijk maakt. In die situaties kan toepassing van een zit/stasteun uitkomst bieden. Kijk eens bij de verschillende producten of wij misschien net die oplossing kunnen bieden die u nodig heeft. Ziet u ‘m niet, informeer dan eens naar onze maatwerkmogelijkheden.

 

Voor diverse toepassingen leveren wij de sticky mat. Een mat bestaat uit een bundel van 30 witte of blauwe polyethyleenvellen, elk voorzien van een klevende bovenzijde. Vuil, stof etc. van de zolen en wielen kleeft aan de mat voordat een gecontroleerde ruimte wordt binnen gegaan. Wanneer de kleefkracht vermindert kan eenvoudig het bovenste vel worden verwijderd en doet het volgende nieuwe vel weer zijn reinigende werk.

Er zijn grijze frames beschikbaar voor een nette en veilige toepassing van de sticky mat.

 

 

» Ergonomische matten
» Vloertapes