Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Antislipmateriaal

Antislipmateriaal

Een compleet assortiment antislip materiaal
Vloermarkering en veiligheid in één product. Naast op het assortiment vloermarkeringstape leveren wij een volledig assortiment antislip materiaal. Oplossingen in allerlei vorm met als overeenkomst een uitmuntende kwaliteit ter beperking of voorkoming van uitglijd risico’s op de werkvloer.

Uitvoering:
De materialen zijn verkrijgbaar op rol in vrijwel elke breedte of vorm, in vele kleuren en in de veiligheidsuitvoeringen rood/wit, geel/zwart en fotoluminescerend (“glow in the dark”). Bovendien zijn diverse structuren en korrelgroottes leverbaar eventueel in speciale uitvoeringen die geschikt zijn voor toepassing in een permanent natte en/of voedingsmiddelenomgeving.

Assortiment:
Naast de tapes zijn ook vele pictogrammen, vormen, vormplaten, voetjes etc. leverbaar.

Gratis testmateriaal
Vraag ons volledige informatiepakket aan met prijslijsten en voorbeelden van alle typen. Natuurlijk stellen wij gratis testmateriaal beschikbaar voor een uitgebreide proef in uw eigen omstandigheden.

DuraGrip Antislipcoating

DuraGrip antislipcoating is de meest effectieve oplossing voor houten ondergronden met een uitstekende slipvastheid, zowel binnen als buiten.

DuraGrip wordt met name toegepast voor het antislip maken van gladde oppervlakken voor lopend en rollend verkeer zoals loopbruggen, terrasvlonders, bordessen, trappen etc.