Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > DuraStripe vloersignalisering en pictogrammen

DuraStripe vloersignalisering en pictogrammen

DuraStripe levert een uitgebreid assortiment signaleringsmateriaal en pictogrammen, uitsluitend bestemd voor toepassing op de bedrijfsvloer. De uitvoering en de kwaliteit is zodanig dat een duurzaam gebruik vanzelfsprekend is. Wij geven dan ook met een gerust hart een uitgebreide garantie. Ook vanzelfsprekend is een goed advies over toepassing, typekeuze en verwerking. Wij nodigen u dan ook uit om toch vooral gebruik te maken van onze expertise op dit gebied.

 

Het assortiment breidt bijna dagelijks uit als gevolg van de mogelijkheden om als fabrikant maatwerk te leveren.

 

 

 

In samenwerking met onze klanten worden permanent nieuwe toepassingen en uitvoeringen ontwikkeld.  Zo kan  tape worden voorzien van barcodes en kunnen eigen teksten worden verwerkt (inline printing).

Deze toepassing is mogelijk bij tapes en bij de vloerpictogrammen. Er zijn wel minimum aantallen om te kunnen produceren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, dan informeren wij u graag!

 

        

 

Signalering door middel van opvallende belijning kan worden toegepast in ‘gewone’ rollen en ook met breedtes die geheel op maat (<86 cm) worden geproduceerd. Ook hierin is het mogelijk teksten te verwerken voor een optimaal resultaat. De volgende kleurcombinaties zijn leverbaar: Rood/WitZwart/Wit – Groen/WitGroen/Geel Geel/Zwart

De prijzen zijn vermeld exclusief BTW en verzend/handlingkosten. Voor een exacte prijsbepaling maken wij graag een scherpe aanbieding!

Klik hier voor shapes Prijslijst 2018 NL

Vloerpictogrammen en Barcodes

stop

 

 

 

 

Wij leveren ook bedrukte vloertapes met een slijtvaste toplaag en een uitgebreid assortiment vloerpictogrammen. Neem voor een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen contact op met onze afdeling verkoop.

recycle