Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Ergostep

Ergostep - Ergobordes

De Ergostep, een handig en vooral ARBO-vriendelijk in hoogte instelbaar opstapbordes. Met het verstelbare bordes kunnen medewerkers, ook als zij in lichaamslengte verschillen, altijd op de juiste hoogte hun werk doen.

Met de komst van dit opstapbordes behoren gevaarlijke situaties, zoals het staan op pallets of kratten, definitief tot het verleden. De Ergostep is van RVS, stabiel, eenvoudig te reinigen en slipvrij.

De toepassingsgebieden zijn onbeperkt. Overal waar mensen staand hun werk moeten uitvoeren kan een extra opstap een welkome verlichting van de taak zijn, ook daar waar mensen van verschillende lengte van dezelfde werkplek gebruik maken.

Door 2 wieltjes (100 cm uitvoering) en handgrepen is transport eenvoudig. Dit gevoegd bij de instelmogelijkheid van de bordeshoogte, maken dat de Ergostep niet alleen ingezet wordt bij routinematige arbeid en assemblage-werkzaamheden, maar ook bij het incidenteel uitvoeren van (onderhouds)werkzaamheden.

De Ergostep is met name gericht op verbetering van de werkplek. Het doel is tweeledig: verbetering van de veiligheid en beperking van verzuim als gevolg van een verkeerde werkhouding.

De RVS Ergostep is in leverbaar in twee standaard maten, 65 en 100 cm breed met een instelbare hoogte van 10 tot 30 cm (andere maten en uitvoeringen op aanvraag leverbaar). 

Voor een extra comfortabele werkplek is de Ergostep ook prima te combineren met een op maat gemaakte Ergomat.

  

T.b.v. gladde vloeren adviseren wij antislip voetjes te bestellen (meerprijs)!

Prijzen en technische data