Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Speciale projecten, Decoratieve toepassingen, Gidslijnen e.d.

Andere toepassingen

 

 

Vloerbelijning zien we steeds vaker worden toegepast buiten de oorspronkelijke industriële omgeving. De kwaliteit, uitstraling en de vele mogelijkheden sluiten uitstekend aan bij de wensen voor een decoratieve toepassing of als gidslijnen.

Inmiddels hebben wij diverse soorten tapes toegepast in winkels, hotels en zorgcentra. Een aantal mogelijkheden die wij of onze partners hebben gerealiseerd laten we met trots op deze pagina zien.

 

 

 

 

 

Graag overleggen wij over de mogelijkheden,de decoratieve toepassingen en het aanbrengen op locatie!

 

Tijd voor een oriënterend gesprek…..?

 

Speciale projecten

Startheuvel BMX Papendal

Zomer 2014 kreeg Pro(t)Action Products opdracht de startheuvel van het BMX parcours op Papendal te voorzien van nieuw antislipmateriaal. Een bijzondere klus vanwege de locatie op 8 meter hoogte en de helling van 28˚ waarop het antislipmateriaal moest worden verwerkt.

 

 

 

 

 

 

Skeelerpiste Heerde

Op 1 mei 2015 wordt de nieuwe Skeelerbaan en Skeelerpiste van de Skeelerclub Oost Veluwe in Heerde geopend. Deze top accommodatie zal straks behoren tot de snelste banen van Europa. Pro(t)Action Products heeft opdracht gekregen de baan te voorzien van stroken voor het aanduiden van de No Skate Zone. De realisatie ligt op (een krap) schema, foto’s van het eindresultaat volgen.

 

 

 

 

 

In korte tijd is de betonnen baan afgebroken en is een nieuwe asfaltbaan getransformeerd in een prachtige wedstrijdaccommodatie.

De frisse kleurencombinatie van de high-tech Vesmaco coating zorgt niet alleen voor een super baan maar tevens voor een top-beleving van de sporters en bezoekers.

 

Pro(t)Action Products heeft de no-skate zone voorzien van de juiste hobbels op exact de goede hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

Het afronden van dit project moest gebeuren tijdens de training van de internationale kernploegen voor de Europacupwedstrijden van 2 en 3 mei 2015. Schitterend om deze sportvrouwen en -mannen vanuit de hele wereld bezig te zien met hun voorbereidingen.

Voor onze medewerkers een klus die ook wel wat spannende momenten opleverde.

De snelheden lagen echt hoog en de afstand tot de werkzaamheden bedroeg soms slechts enkele centimeters. Met goede afspraken en enkele pilonnen is alles perfect verlopen en kan het vanaf vanmiddag ‘losgaan’. Uiteraard wensen wij Skeelerclub Oost Veluwe veel succes met hun fantastische accommodatie!

 

 

 

 

 

 

Mondriaan aan de grachten van Amersfoort (033mondriaan.nl)

In Amersfoort is ‘De Kunstvaarroute’ georganiseerd, een grote buitententoonstelling van 1 mei t/m 31 oktober 2015 in en om de middeleeuwse grachten. Wie meevaart met Waterlijn of langs het water loopt, ziet kunst op verrassende locaties. Het thema van de Kunstvaarroute 2015 is Piet Mondriaan. Vijftien hedendaagse kunstenaars maakten een eigen kunstwerk en reageren daarmee artistiek op een periode uit Mondriaans werk: landschappen, symbolisme, kubisme, abstractie en Victory Boogie Woogie.

Eén van de kunstenaars is Guido Nieuwendijk (1967), geboren in Auckland, Nieuw-Zeeland. Hij woont en werkt in Apeldoorn. Nieuwendijk studeerde schilderkunst aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij heeft zijn werk wereldwijd tentoongesteld in verschillende galeries en instellingen waaronder Soil Gallery in Seattle, ParisCONCRET in Parijs, Het Mondriaanhuis in Amersfoort, Post-Museum in Singapore, Kommunale Galerie in Berlijn, Coda Museum in Apeldoorn, LACDA in Los Angeles en PSprojectspace in Amsterdam. Zijn werk bevindt zich in verschillende collecties wereldwijd.

 

 

 

 

 

Voor zijn werk in Amersfoort maakte Guido gebruik van de tapes (DuraStripe Lean zwart en H8101photoluminescerende tape) van Pro(t)Action Products.

Antislip fietstrapper

Wij ontvingen de vraag naar een goede antislip oplossing t.b.v. fietstrappers. Vanwege het plaatsen van een kunstknie ontstond behoefte aan een “wat hogere trapper met goede anti slip voorzieningen”. Gelukkig was de aanvrager creatief en handig. Na verschillende opties te hebben onderzocht is een model gezaagd uit de aluminium antislipplaten H3409.

Het resultaat:

Antislip BMX fietstrapper (Ad van Trier)

BMX Antislip Fietstrapper (Ad van Trier)

een professionele degelijke oplossing en een tevreden gebruiker!