Menu
U bevindt zich hier: Staandwerk > Vergroot de werkveiligheid met een antislipmat

Antislipmat

Wat een onschuldige valpartij lijkt kan uitgroeien tot een omvangrijk probleem. Op natte vloeren en in natte ruimtes lopen uw medewerkers en gasten het risico uit te glijden met alle kwalijke gevolgen van dien. Wij hebben hier zeer effectieve producten voor. Een antislipmat is de oplossing voor het creëren van antislip vloeren. Deze mat is duurzaam en geschikt voor intensief gebruik.

Antislipmat

Voor bedrijven is er niets belangrijker dan ervoor te zorgen dat klanten en medewerkers veilig over de vloer kunnen lopen. Een bedrijfsongeval zit in een klein hoekje en kan zo gebeurd zijn. Voor het bedrijf kan dit een slechte naam opleveren, minder klandizie of hoge schadeclaims. Al deze problemen zijn voor weinig geld gemakkelijk op te lossen door het gebruik van de antislipmat van Pro(t)Action Products.

Staand werken met een antislipmat

Hoe harder de ondergrond, hoe meer schokken uw gewrichten krijgen te verduren. In normale omstandigheden hebben gewrichten voldoende afwisseling en rust om zichzelf te smeren en te herstellen. Bij staand werken of veel herhalende bewegingen is de belasting en slijtage dan ook een stuk meer. Hierdoor is er feitelijk weinig tijd om te herstellen. Een vloer die de schokken opvangt, koude isoleert en trillingen dempt, zorgt dat u minder vermoeid zal zijn en ook op de lange termijn is dit beter voor uw gewrichten.

Rubbermatten

Rubbermatten zijn geschikt voor een werkomgeving met vochtige tot natte omstandigheden. Ook hier kiest u uit een uitvoering met bolletjes of een vlakke mat. De redenen om hiervoor te kiezen zijn hetzelfde als bij de polyurethaan matten. Wat betreft de rubbermatten hebben wij verschillende soorten: de ergomat Nitril, Hygiëne, Softline, Nitro en Plano. De ergomat Nitril is leverbaar in de standaard zwarte uitvoering en in een ESD uitvoering. Deze kan eventueel worden voorzien van een connector ten behoeve van de aarding. Deze matten kunnen worden toegepast in een vochtige omgeving. De ergomat Hygiëne is met hetzelfde uiterlijk leverbaar in groen, grijs, blauw en rood en is geschikt voor een natte omgeving. Bekijk onze diverse rubber ergomatten en bekijk naar aanleiding van de verschillende kenmerken welke mat het meest geschikt is voor uw werkomgeving.

 

 

Antislipmat voordelen

  • Tevreden medewerkers
  • Gezonde werkplek
  • Veilige werkomgeving
  • Minder arbeidsuitval

Gladde of natte vloeren leveren vaak gevaarlijke situaties op. Wanneer u altijd veilig over uw bedrijfsvloer wilt lopen dan kunt u bij Staandwerk terecht voor een antislipmat. Neem eens kosteloos twee weken een antislipmat op proef door contact met ons op te nemen.